Par mani

Mans fotoattēls
Katrs no mums vēlas radīt sev apkārt tīkamu vidi - mājas, kurās atpūsties, uzņemt viesus un vienkārši justies labi. Vienam tas ir minimālisms, kādam citam ciku-cakas, vai dabīgie materiāli. Kāds dod priekšroku slavenu dizaineru darbiem, bet citam patīk vienkārši, bet interesanti roku darinājumi. Daži jūsmo arī par lietotiem interjera priekšmetiem, kas ieraudzīti un nopirkti kādā krāmu tirdziņā..., kas dod iespēju mājoklim piešķirt īpašu šarmu. Internetā atrodamas tik daudz interesantas idejas, ko varētu paveikt mājas apstākļos, bet diemžēl ne vienmēr pietiek brīvā laika un uzņēmības. Tad nu ik pa laikam mēģinu realizēt kādu no tām idejām, kas šķitušas man pievilcīgas. Un protams turpināšu izklaidēties, apmeklējot krāmu tirdziņus... :)

ceturtdiena, 2012. gada 1. novembris

Vecās kumodes stāsts

Pagājušajā gadā, brālēna garāžā ieraudzīju veco kumodi, kas kādreiz bija stāvējusi vecmammas virtuvē. Kumode nu bija sadalīta pa atvilknēm, kurās bija saliktas dažāda izmēra uzgriežņu atslēgas un citi instrumenti. Palika žēl kumodītes.. nav jau nekāda diži vērtīgā, tikai siltām atmiņām apvīta.
Tiklīdz brālēna instrumentiem bija atrastas citas kastītes, ķēros klāt netīrajai kumodei. Attīrīju no gružiem, ar karsto fēnu noņēmu trīs eļas krāsas kārtas, nedaudz apslīpēju ar smilšpapīru un atvedu kumodi uz Rīgu.
Diezgan ilgs laiks pagāja kamēr izvēdinājās motoreļļas un benzīna smakas... Pilsētas dzīvokļa sausajā gaisā kumode apžuva un nedaudz sarāvās.

Ilgu laiku nekādi nevarēju pieķerties un savest kumodīti lietojamā stāvoklī.... un beidzot tas brīdis ir pienācis! :)
Lai atvilkņu iekšpuse kļūtu interesantākas, ielīmēju vecas nošu grāmatas lapas. Vēlāk, kad līme ir nožuvusi, pārklāju tās ar lakas kārtu.
 Kumodi krāsoju ShabbyShic stilā... ar nodiluma efektiņiem.

 Te nu ir mana vecā labā kumode, jaunā izskatā. :)
No Anglijas krāmu tirdziņa atvestās mantas, tagad varēs pagozēties sev piemērotā interjerā  :)

1 komentārs:

  1. Anonīms12/09/2012

    Wow, kumodīte sanākusi dievīga! Patīk man tāds balti nobružātais stiliņš!

    AtbildētDzēst